Власенко: Лідери опозиції зрадили Майдан

Я думаю, що сьогодні три голови парламентських опозиційних фракцій можуть зазнати СТРАТЕГІЧНОЇ поразки.

Яценюк, Кличко і Тягнибок «здають» революцію – вони досі не мають плану дій, незважаючи на те, що на Майдані мерзне багатотисячний натовп. Саме вони виходять до людей із загальними фразами «стояти до кінця» замість закликів до конкретних кроків. Їх дії мають ознаки зради – зради ідеалів Майдану.
Саме через них кількість протестуючих у центрі Києва зменшилася у десять разів.

Вони можуть вбити одну із фобій Янека — фобію перед Майданом.

Незважаючи на мільйонний Майдан в неділю, сьогодні Янек послав всіх нас «куди подалі».

Послав цинічно та принижуючи (Азаров навіть спершу не з’явився в парламент, а коли з’явився, не встаючи з крісла, почав хамити, брехати та моралізаторствувати, потім його підтримав в цьому потвора-Олійник).

Янек ніби сказав всім нам: Вимагаєте відставки мого уряду? За пролиту кров ваших дітей? А пішли ви всі… Вас мільйон? А мені начхати. Я нажену «Беркут», вас нікуди не пущу і буду продовжувати витворяти все що захочу. Ще й під музику та в супроводі «тітушок». А я полечу в Китай, а потім до Росії. А вам, українським та європейським лохам, буду і далі «їздити по вухах» казочкою про «продовження європейського шляху України.

Яценюк, Кличко і Тягнибок знали, що Янек вже вилетів в Китай, але все одно привели людей на Банкову, наражаючи мітингувальників на небезпеку. При цьому вони збрехали, ніби він досі в Україні.

Саме через них із фракції «Батьківщина» вийшов Роман Забзалюк – він вже побачив, що лідери трьох парламентських опозиційних фракцій «зливають» Майдан. Відбулася зрада, і скоро усі в цьому переконаються».

Сергій ВЛАСЕНКО, uainfo.org

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

[email protected]