Друга Табачника Сергія Храпатого обрали головою НАЗЯВО

Щойно головою Національного агенства із забезпечення якості вищої освіти обрано Сергія Храпатого – давнього друга Табачника.

Він відзначився тим, що в часи Януковича повчав українських істориків, як треба викладати історію, й називав їх «скотами» (http://maidan.org.ua/static/news/2011/1310217374.html)

На посаду голови НАЗЯВО Храпатого пропхали насамперед старі табачниківські ректори-корупціонери, які дуже бояться, що їм доведеться відповідати за свої злочини та профнепридатність. Раніше вони пропхали до НАЗЯВО своїх людей – чиновників з минулого http://dt.ua/POLITICS/vibori-do-nacagentstva-yakosti-vischoyi-osviti-stali-lyapasom-vladi-175782_.html А тепер ці чиновники з минулого таємним голосуванням обрали собі «гідного» керівника – Храпатого.

Як нам відомо, це сталося попри позицію Уряду та Міносвіти.

Нині тільки громадськість може поставити знахабнілу табачниківську рать на місце. Ми не для того боролися з Табачником та ригівськими «реформами» освіти в часи Овоча й не для того стояли на Майдані, щоб тепер одіозні табачниківські кадри втопили українську освіту в корупції. За матеріалами — http://kailas.org.ua/druga-tabatchnika-sergya-hrapatogo-obrali-golovoyu-nazyavo.html

#освіта #храпатий #табачник #українофобія #корупція #НАЗЯВО

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

[email protected]