Кумедна Герман заявила, що вимагатиме від журналіста 300 тис. доларів за агента КДБ

Кумедна Герман заявила, що вимагатиме від журналіста 300 тис. доларів за агента КДБ. Нардеп Ганна Герман заявила, що судитиметься з журналістом Аскольдом Крушельницьким та вимагатиме від нього «300 тисяч доларів за наклеп, який він розповсюджує».

Про це йдеться у заяві нардепа, поширеній її прес-службою у відповідь на зізнання журналіста Аскольда Крушельницького про те, що Ганна Герман ще з 1980-х років співпрацювала з КДБ.

«Суму рівно в триста тисяч доларів я буду вимагати в суду за наклеп, який розповсюджує про мене Аскольд Крушельницький. Він стверджує… що Петро Лелик, який працював для Юлії Тимошенко, начебто купив у російських спецслужб документ про мою співпрацю з КДБ», -заявила Герман.

«Не знаю, звідки в команді Тимошенко такі великі гроші, щоб викидати їх на очорнення моєї скромної особи. Однак я готова довести в суді, що Петро Лелик продав штабові Юлії Тимошенко брутальну фальшивку і я готова довести це в будь-якому суді світу. Я мала залізні докази про те, що Лелик, якого вигнали з адміністрації (екс-президента Леоніда) Кучми за підробку підпису на одному з документів, підробив і мою нібито розписку. Будь-яка незалежна експертиза це доведе», – додала права рука нардеп.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

[email protected]