Ольга Червакова 10 фактів про зрадницю України

Ольга Червакова – народний депутат Верховної Ради України 8-го скликання. Народилася 1975 року у м. Дніпропетровськ. 1997 року закінчила історичний факультет Дніпропетровського державного університету. Протягом 1998-2002 р. працює журналістом у місцевих ЗМІ. З 2002 р. – спеціальний кореспондент Національної телекомпанії України. З 2003 р. 10 років працює парламентським кореспондентом телеканалу “СТБ” – саме тоді налагоджує тісні зв’язки не тільки з багатьма представниками загальнонаціональних ЗМІ, але й з політиками і чиновниками. У 2014 році зі скандалом іде з “СТБ” і починає працювати на “Інтері”.

2. Народна обранка

13474016_10209397245478907_1298975611_n

Ольга Червакова дочекалася мандату

На початку 2014 року, після кривавих подій на Євромайдані та втечі Януковича, Червакова разом з деякими колегами звільняється з «Інтера». Разом вони починають працювати над новим телевізійним проектом. Але вже восени стає відомо, що журналістка надала перевагу не новому професійному починанню, а депутатському мандату. До Верховної Ради України Ольга Червакова проходить у списку БПП.

 

3. Зазіхання на самоврядування

13480127_10209397256639186_229718281_n

Червакова на сесії Коцюбинської селищної ради підриває місцеве самоврядування

Від початку місцевих виборів в 2015 році Ольга Червакова занаджується до селища Коцюбинське, що під Києвом. Депутатка починає демонстративно підтримувати кандидата на пост селищного голови – протеже колеги по журналістському цеху з СТБ Ірини Федорів. Задіявши усі свої зв’язки з пресою, розгортає інформаційну кампанію проти кандидатів від партії “Нові обличчя”. Дізнавшись, що значною більшістю до Коцюбинської селищної ради проходять не поплічники Матюшиної, а представники “Нових облич”, Червакова, не задумуючись, грається словами і пропонує в Приірпінні влаштувати АТО. Все це відбувається під гучними популістськими гаслами захисту Біличанського лісу. Червакова відвідує Коцюбинське частіше, аніж сесії Верховної ради.

Буквально за два місяці після виборів стає зрозумілою і очевидною головна мета візитів Ольги Червакової до Коцюбинського – приєднання селища до Києва. З’являється інформація, що за свої депутатські послуги Червакова отримає 10 га землі заповідного лісу.

13479618_10209397260159274_1816846006_n

Червакова працює на мітингах у компанії бурштинового контрабандиста Мельничука та алкозалежного депутата Єременка

4. «Кого там наступного розігнати?»

13480029_10209397271919568_2100185865_n

Депутат Червакова “обробляє” міністрів

14 квітня 2016 року Ольга Червакова просуває до Ради проект постанови “Про дострокове припинення повноважень Коцюбинської селищної ради”. Перед цим, за два дні було “отримано” погодження 5 профільних комітетів, без жодної підстави, які вимагаються ст. 78 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”. Через додаткове включення до порядку денного сесії більшістю голосів народних депутатів було припинено повноваження селищної ради всупереч вимогам ст. 85 Конституції України. Верховна Рада має право лише призначити позачергові вибори, адже в Україні, як і всюди, діє принцип “безперервності влади”, тобто селищна рада повинна була діяти до обрання нового складу, бо інакше в селищі виник би правовий колапс, або іншими словами – безвладдя! “Тут порушені закони про місцеве самоврядування! І Верховна Рада не має права втручатися в конфлікти в кожному епізоді: в місті, в області. Там є громада! Там є люди!”, – зазначить невдовзі після прийняття постанови депутат Вадим Рабінович.

Після голосування, уже традиційно, Червакова хизується своїм сумнівним “досягненням” у Фейсбуці: Вигнання бісів під ключ )) Коцюбинська селищна рада приєднується до Нацкомісії з моралі. Кого там наступного розігнати? )) #‎КСРПНХ. Нардепка не соромиться визнавати своєї впливовості у цій справі. Крім того, не гребує образливими абревіатурами не лише у сторону 21 людини, які є безпосередніми представниками цілого селища, а й щодо органу місцевого самоврядування, за посади якого так активно бореться. Слід нагадати, що 5 депутатів у Коцюбинській селищній раді – з команди Ольги Матюшиної – без жодної політкоректності Червакова і до них відносить #‎КСРПНХ (ред.. Коцюбинська селищна рада ПНХ).

5. Підстава підстав

1 червня постанову Верховної Ради “Про дострокове припинення повноважень Коцюбинської селищної ради”, яку пролобіювала Ольга Червакова, скасовує Вищий адміністративний суд України.

13479955_10209397241398805_1106790372_n

Червакова вводить в оману нардепів

Деякі депутати публічно визнають свою помилку, зокрема спікер ВРУ Андрій Парубій в прямому ефірі програми “Свобода слова” погоджується, що стався прецедент, що тепер “потребує негайного юридичного вивчення і знаходження шляхів виходу з цієї ситуації”. Натомість нардеп Червакова замість того, щоб визнати, що вона підставила 260 своїх колег по парламенту, починає нападки в сторону суду, називаючи його продажним і гнилим. Таким чином, даючи оцінку судовому рішенню, пані Червакова, як народний депутат, намагається тиснути на суд і попередньо намагається сформувати думку суддів Верховного Суду України, які переглядатимуть постанову ВАСУ.

6. Не Коцюбинським єдиним

13514358_10209397326680937_964282730_n

Червакова “працює” в кулуарах

Після того, як суд скасував постанову постанову ВРУ “Про припинення повноважень Коцюбинської селищної ради”, брехня Ольги Червакової щодо цього питання підтвердилася ще й офіційно. Через деякий час стає відомо, що нардепка маніпулює фактами і бреше з приводу і інших законопроектів. Це підтверджує журналіст та громадський діяч Олександр Веремко-Бережний. Він зловив пані Червакову на брехні щодо законопроекту «Про внесення змін до Закону України “Про телебачення і радіомовлення” (щодо частки пісень державною мовою в музичних радіопрограмах і радіопередачах)». Як відомо, громадськість подала проект про мовні квоти, проте група депутатів, в тому числі і Ольга Червакова, «протягнули» на голосування альтернативний документ, який дозволяє деяким радіостанціям взагалі не випускати в ефір україномовний контент. Журналіст залишив під повідомленням Червакової у Фейсбуці коментар, що викриває справжню суть альтернативного закону, але Ольга Червакова видалила його! І це при тому, що вона – перший заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики у Верховній Раді.

7. Брехливий самопіар

У травні Ольга Червакова заявила на своїй сторінці у соцмережі, що “вибила субвенцію на ремонт вулиці Залізничної у селищі Коцюбинське”. Протягом півроку поки пані Червакова їздила до Коцюбинського і “переймалася” долею селища, лобіюючи інтереси столичних забудовників, вона нічого не робила, щоб покращити благоустрій смт., зокрема і не йшло жодної мови про ремонт дороги по вул. Залізничній. Але як тільки депутати Коцюбинської селищної ради почали ремонтувати дорогу за рахунок бюджетних коштів м. Ірпеня та Коцюбинського, нардепка взялася щось «вибивати» і голосно про це заявляти. До діла, звісно, нічого не дійшло.

13473757_10209381748531493_1851585727_n

Ольга Червакова “вибиває” субвенції

Крім цього, у квітні Ольга Червакова вирішує організувати у Коцюбинському комунальний транспорт за рахунок бюджету Києва. За словами депутатки, коцюбинці мають їздити в столицю і столицею за єдиним проїзним. Безперечно, для мешканців Коцюбинського це було б дуже корисно і зручно. Але не слід забувати, що Коцюбинське є під юрисдикцією Київської області і бюджетом Києва фінансувати такі проекти не передбачено. Таким чином можна «вибивати» комунальний транспорт за рахунок бюджету столиці для усіх обласних населених пунктів. Цікаво також, що пані Червакова ніколи не втрачає нагоди дорікнути Ірпеню за фінансування та розвиток благоустрою Коцюбинського, у цьому плані її постійно щось не влаштовує. Тут слід нагадати, що Коцюбинське і Ірпінь є об’єднаною громадою і однією адміністративною одиницею ще з 60-х років минулого століття.

8. Люди Януковича – люди Червакової

У той час як Червакова на право і на ліво обзиває своїх опонентів «ригами» і звинувачує у зв’язками з колишніми регіоналами, у її теперішній свиті працюють люди, що допомагали також працювати і депутатам з «Партії регіонів». Це вказано на сайті Верховної ради. Так, помічник Червакової Гусак Андрій Степанович був помічником Чорновола Тараса Вячеславовича (Партія регіонів 5, 6 скликання). Савченко Олена Миколаївна допомагала нардепу Тедеєву Ельбрусу Сослановичу (Партія регіонів 7 скликання). Цікаво, що останній “боготворив” екс-президента в прямому значення цього слова.

9. Маніпуляції з декларацією про доходи

Народний депутат України зареєструвала 2 різні декларації про доходи за 2014 рік. На сайті руху “Чесно” у її декларації не вказано жодного нерухомого майна у будь-якій власності не зазначено. В той же час на сайті Верховної Ради у декларації про доходи у Червакової вже є квартира 68 кв.м. У пункті «сума витрат на оренду чи інше право користування» зазначено друге. Крім того, попри те, що декларація за 2014 рік подається до 1 квітня 2015 р., зміни у декларації на сайті ВРУ дивним чином вносилися у 2016 році. Пані Червакова щось пробувала пояснювати у звичній їй образливій і звинувачувальній формі, але причину різних декларацій так і не пояснила.

10. “Вирубаю людей” на замовлення

Ще з часів роботи парламентським журналістом Ольга Червакова зарекомендувала себе як людина, яка “багато палить і багато матюкається”. Про це розповідають журналісти, які працювали з нею у кулуарах Верховної ради. Таку манеру спілкування пані Червакова не забула і ставши народною обраницею. На своїй сторінці у Фейсбук народний депутат України не гребує образливими словами і кличками в адрес інших людей. Вона може послати селищних депутатів “ПНХ”, обзивати людей “орками”, “клептоманами з ірпінською пропискою”, “отарою” і т.д.

13474107_10209381748771499_1687750876_n

Не соромиться, народний депутат, також публічно демонструвати свою порушену систему цінностей. Її, чи то життєвий девіз, чи то робоче кредо на очах у всіх користувачів Фейсбуку: “Береги лес – вырубай людей”. Пані Червакова нехтує істиною, що найдорожчим благом і найвищою цінністю є життя людини. Вона всюди прикривається своєю надлюбов’ю до лісу. Але, чомусь, її любов зосередилася тільки над скандально відомим Біличанським лісом, який 1 травня 2014 року указом про зміну меж НПП “Голосіївський” включили до складу нацпарку. Варто наголосити, що з того часу пройшло більше двох років, але народний депутат Червакова не подала жодного законопроекту, аби поставити жирну крапку у цій справі. Адже наразі назва “національний парк” – тільки на папері. Межі його досі не офіційно не визначені. А Київ і не спішить. В указі від 01.05.2014 року сказано, що “заповідання здійснюється без вилучення у землекористувача”, тобто останнє слово щодо визначення, чи є ця територія заповідною, чи ні – належить тій же самій Київській міській раді, а вона ж і виділяє землю під забудову. Натомість, депутатка, просуває незаконні постанови про розпуск місцевих рад.

13511574_10209397239518758_191237447_n

Коли Фейсбук важливіший за національний гімн

Цього червня, з нагоди Дня журналіста, сайт про політиків “Слово і діло” вирішив продемонструвати як виконують свої обіцянки депутати і чиновники, які колись були журналістами. Цікаво, що з-поміж 11 персон, Ольга Червакова, дала найменше обіцянок виборцям і, будучи постійно зайнятою справами у Коцюбинському, найменше з усіх виконала.

13467257_10209381748731498_1604421703_o

Ольга Червакова – це однозначний продукт епохи Януковича. Вона працювала і продовжує працювати з людьми колишнього режиму. Але потрапивши у парламент на хвилі Євромайдану, разом з активістами і журналістами, що справді боролися зі злочинним режимом, сьогодні усі безчинства Червакової сходять їй з рук. Її некоректність, невихованість, наглість, її дії, що напряму лобіюють інтереси столичних забудовників, але прикриваються гучними заявами про захист лісу і природи – це повна дискредитація демократичного руху, а фрази про «вирубання людей» абсолютно нівелюють основні ідеї Революції Гідності, яка в першу чергу захищала гідність, честь і життя людини – українця.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

[email protected]