Порошенко запрошує Майдан на банні процедури в «5 елемент»

Колишній міністр економіки Петро Порошенко запрошує мітингувальників з Майдану Незалежності до спортивного клубу «5 елемент», де до їх послуг будуть надані душові, сауни та басейни.

Про це Порошенко заявив сьогодні на Майдані.

«Запрошую всіх бажаючих на банні процедури в спортивний клуб «5 елемент», — заявив Порошенко, додавши, що там мітингувальникам будуть створені комфортні умови для забезпечення їх гігієнічних потреб.

«Для людей будуть відкриті душові з гарячою водою, баня та сауни, а також криті басейни з хлорованою водою. Можна відігрітися, помитися та поплавати, також буде організований чай та солодощі. Крім того, лікарі спортивного клубу готові надати кваліфіковану медичну допомогу при випадках педикульозу, шкірних захворювань, застуди, тощо» — сказав Порошенко.

Він також наголосив, що спортивний заклад продовжить працювати у звичному режимі.

«Я думаю, що клуб продовжить роботу, і постійні відвідувачі з розумінням поставляться до цієї необхідності революційного Майдану. Щодо гігієнічних застережень, то причин для хвилювання немає, бо вода проходить там додаткове знезараження хлором», — заявив політик.

«Починаючи з сьогоднішнього вечора, буде працювати пряме безкоштовне автобусне сполучення між Майданом і клубом «5 елемент» на Рибальському півострові. За детальною інформацією і розкладом руху автобуса можна звертатися до штабу в будинку профспілок», — додав він.

Як відомо, «Клуб здорових задоволень «5 елемент» — елітний сімейний фітнес-клуб закритого типу, що належить П. Порошенкові. Клуб знаходиться за адресою вул. Електриків, 29а, на Рибальському півострові у Подільському районі м. Києва.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

[email protected]